Delibera -> Forums -> Turisme   

Propostes relaciones amb turisme.

Què pots fer en aquest fòrum?

Posicionar-te, comentar, veure els resultats, aportar noves idees, recomanar-ho a un amic i proposar a altres participants convertir aquestes idees en projectes.
Comarca 'Slow', via verda
Comments (2)
Identificar 3 o 4 llocs interessants de la zona i fer-los atractius a possibles visitants. Una forma de començar seriosament el turisme
Comments (2)
Espai recreatius, 'shopping' nocturn i oci
Comments (3)


General comments
Hi ha turistes que es mouen amb autocaravana i aquest és un vehicle que no necessita entrar en camping. Si es necessari trobar àrees per tot el territori català, preparades per buidar les aigües brutes i omplir el dipòsit de netes. Només es necessita un terreny en una zona "segura" i informar-se de com fer-ho. Si als voltants hi ha coses a visitar sempre hi haurà clients i ingressos si es posa un preu mòdic. El turisme d'autocaravana o camper visita museus, compra a botigues, va als restaurants de la zona. En definitiva dóna dinamisme a l'economia.
Written by Usuari 1c8fda22 at 23 / 11 / 2011
Total consumir ...la pregunta es amb quins diners ? 1er. treball amb sous dignes i després amb la butxaca i la panxa plena Oci .
Written by Usuari 40ea1049 at 24 / 11 / 2011
Hi ha turistes que es mouen amb autocaravana i aquest és un vehicle que no necessita entrar en camping. Si es necessari trobar àrees per tot el territori català, preparades per buidar les aigües brutes i omplir el dipòsit de netes. Només es necessita un terreny en una zona "segura" i informar-se de com fer-ho. Si als voltants hi ha coses a visitar sempre hi haurà clients i ingressos si es posa un preu mòdic. El turisme d'autocaravana o camper visita museus, compra a botigues, va als restaurants de la zona. En definitiva dóna dinamisme a l'economia. M'AGRADA MOLT AQUESTA IDEA QUE HE LLEGIT!!!
Written by Usuari 405a6809 at 24 / 11 / 2011
No es tracta de qüestionar l'economia dels altres, sino de la deixin a la nostra comarca i em sembla fantàstic que vinguin com vulguin, però que vinguin!!! Jo i els comerços del voltant, els esperem amb els braços oberts!
Written by Usuari 405a6809 at 24 / 11 / 2011
Bona idea això d'un lloc a l'Anoia per autocaravanes.
Written by Usuari 528d5eb8 at 28 / 11 / 2011
Animicament es necessari que els propis ciutadans, poguin gaudir de un oci just i després donar-se a coneixer fora de la comarca.
Written by Usuari 668130c2 at 03 / 12 / 2011
Trobo molt interessant el tema de les autocaravanes!
Written by Usuari d734d5c7 at 08 / 12 / 2011

Any general comment?:This forum has been assessed 147 times [Participate] [View the results for this forum]