Quan els responsables de la gestió del Ajuntament (parlo exclusivament de Barcelona però pot ser extensible a altres municipis) prenen decisions que representa son de caràcter tècnic, no haurien d'oblidar la 'filosofia' que representen i obrar, en l'elecció, amb conseqüència.

Citaré dos exemples del "Metro", mitjà de transport del que en soc un usuari a diari.

En les escales automàtiques hi ha la indicació de romandre a la dreta per deixar passar als que tenen 'presa'. Presa, apologia de la presa. Pues una bona opció de l'esquerra seria anar contra la presa imposada pels horaris i la dinàmica de la competitivitat de la vida moderna. Ja sé que els Metros de Madrid, París i Londres també ho tenen, molt malament, qui vulgui moure les cames que pugi per les escales de tota la vida i deixi gaudir amb tranquil·litat a les parelles que, una al costat del altre, fan petar, pausadament, la xerrada.

L'altre exemple son els nous trens que hi circulen. Molt bonics, però més pensats pel transport de bestià que de persones ja que disposen de menys places per seure i més per anar-hi dret.

Que en penseu vosaltres?

This forum has not published any items yet!

General comments
There are no comments.

Any general comment?:This forum has been assessed 0 times [Participate] [View the results for this forum]