OBJECTIU:

1.    Generar emoció i consciència col·lectiva d’empoderament.

2.    Elaborar SOMNIS COL·LECTIUS des d’escoles, associacions..., expressats en qualsevol format registrable (vídeo, àudio, documents, foto...)

3.    Presentar-los col·lectivament un dia del mes de novembre 2013 en un ACTE FESTIU celebrat simultàniament a qualsevol població de l’Estat Espanyol que es vulgui sumar.

4.    Combinar aquestes presentacions amb accions més professionals de persones rellevants del món de la cultura.

5.    Finalitzar l’acte amb un comunicat unitari

6.    Presentar els somnis registrats a: el Parlament de la CCAA que correspongui, al Parlament d’Espanya, al Parlament Europeu.

REQUERIMENTS:

  1. Cal un equip de coordinació del projecte
  2. Cal una persona destacable amb molt e carisma que faci la convocatòria
  3. Cal molta presència  als MMCC
  4. Cal connexió amb plataformes i associacions, escoles, etc
  5. Cal connexió amb artistes destacats

MOTIVACIÓ:

Aquest any fa cinquanta que Martin Luther King va atrevir-se a dir, davant milions de persones, que tenia un somni, que totes eren iguals en drets davant la llei. Va reivindicar que sense llibertat, les ciutadanes no som res més que peces d’un sistema injust, embogit i absurd.

En certa manera, la nostra situació actual ens fa recordar aquelles persones: ens han enganyat, ens han pres llibertats i drets ja reconeguts (alguns encara estaven per conquerir) i ens han retallat serveis molt bàsics que hem de continuar pagant a un preu encara més alt que abans.

En commemoració d’aquell discurs històric, hem decidit sortir al carrer un dia de novembre de 2013 per dir-li al poder polític i econòmic que estem farts dels seus escarnis, però que ja NO TENIM POR, perquè tenim consciència del nostre poder.

Aquell dia els direm que nosaltres també TENIM UN SOMNI que, malgrat han intentat treure’ns-el del cor, no ho aconseguiran, perquè hi ha una cosa que ningú aconseguirà prendre’ns: la nostra dignitat com a persones, i perquè quan les persones ens unim  per compartir un sentiment positiu o per construir alguna cosa amb d’altres persones, sabem que la nostra petitesa es transforma en una força immensa.

Aquell dia de novembre, malgrat seguir indignats, no ens queixarem de res, ni protestarem irats, ni cridarem consignes contra ningú, ni tan sols podrem avergonyir amb la nostra mirada els nostres opressors perquè no s’atreviran a sortir dels seus amagatalls, però els farem un cop de pau que els demostrarà que som molts més del que ells volen o diuen.

 

Ho farem sense ràbia, amb alegria, pacífica i constructivament, exposant col·lectivament el nostre somni d’una societat millor, però ho farem amb tal fermesa que els poders que ens volen seguir esclavitzant i els seus lacais despertaran emporugits del seu somni va de decidir sobre les nostres vides en benefici seu.

Convidem tothom a preparar des d’ara mateix aquell dia que serà festiu perquè ens trobarem totes a la plaça de la ciutat, del poble o d’allà on siguem per celebrar que ja NO TENIM POR i per expressar que TENIM UN SOMNI, cadascú a la seva manera: cantant, ballant, llegint, pintant, amb fotografia o vídeo, amb música de comparsa o de cambra, amb gegants o cuques, aigua i focs, amb representacions de qualsevol mena que haurem preparat a consciència i comunitàriament abans, cadascú des del seu entorn: escola, lloc de treball, associació, plataforma o moviment...

No tinguis por..., somia amb nosaltres! Passa el corrent!!!

NO TINC CAP OBJECCIÓ FONAMENTAL A AQUEST PROJECTE
Comments (3)
TINC ALGUNA PROPOSTA DE MILLORA (POSAR A COMENTARIS)
Comments (2)
CREC QUE ABCD LI HA DE DONAR SUPORT
Comments (3)
VULL COL·LABORAR PERSONALMENT (notifica-ho a salvador@lomasvital.com)
Comments (1)


General comments
El meu somni és que s'acabin els paradisos fiscals, i que la riquesa es distribueix de manera que hagi un canvi definitiu: que l'ambició de la gent pugui moure el món, però que l'avarícia d'uns pocs no destrueixi a la resta, com està passant ara.
Written by danielcccsi at 10 / 05 / 2013
Jo tinc un somni, i és que els diners no ho controlin tot i sobretot no controlin les persones; que les persones passin per davant dels diners.
Written by micebrinajorge at 10 / 05 / 2013
em temo que desperto tart, però el somni abarca una col·laboració unitària real dels milers i milers de persones, projectes, associacions,moviments ... que intenten resistir la violència del capital i afrontarla a traves del canvi. sort i ens veiem a primers de Novembre
Written by laia Serra at 20 / 05 / 2013

Any general comment?:This forum has been assessed 109 times [Participate] [View the results for this forum]