1a. Conferència Internacional d’ONG acreditades per la Convenció per a la Salavaguarda del Patrimoni Cultural Immaterial de la UNESCO

 Anglès

- Fòrum Virtual del 2 de març al 30 de maig -

Aquest fòrum virtual està adreçat a les ONG acreditades per la Convenció així com a aquelles persones i institucions interessades en conèixer el Patrimoni Immaterial i que d’alguna manera hi estan treballant.

 

Per participar, cal donar-se d'alta
Si has oblidat la contrasenya, pots recuperar les dades
Si ja ets usuari/a, participa! (Mira les instruccions per participar)  

 

El present fòrum té dos objectius bàsics: 

- Generar un espai de participació previ a la Conferència Presencial (3-16 de juny de 2015) on puguin participar tant aquelles ONG i persones que no puguin assistir a la Conferència presencial, com aquelles que si ho facin.

- Generar un procés previ a la Conferència presencial, de clarificació i d’identificació de conceptes, propostes, temes, etc.  amb la voluntat de construir col·lectivament un discurs consensuat i poder centrar el debat a la Conferència presencial.

Per cada tema s’obrirà un fòrum on, a partir d’una breu presentació, s’introduirà el tema a tractar, demanant el posicionament de la persona que participi, tot possibilitant les argumentacions, conèixer en temps real el resultat del debat, les aportacions i propostes així com poder-les respondre i interactuar.

El resultat del fòrum es presentarà a la Conferència presencial amb l’objectiu de definir els continguts a tractar i debatre. 

Fòrums en els quals participar: 

>>> 1. Quina organització interna volem pel Fòrum d'ONG?

>>> 2. Òrgan d'Avaluació

>>> 3. Ètica 

>>> 4. La missió/funció de les ONG i el Fòrum

>>> 5. Desenvolupament sostenible

 

 - Instruccions per a participar

1. Per participar és necessari donar-se d'alta amb un nom d'usuari i contrasenya en aquest link: nou usuari.

2. Si ja esteu registrats, solament heu de posar el nom i la contrasenya en el requadre blau de la part superior dreta i així accediu a la consulta.

3. En aquesta consulta on-line podeu indicar el grau d'acord sobre cadascun dels ítems presentats en els diferents fòrums per mitjà de la següent escala de colors:

verdD'acord       verdA mitjes     verdDesacord    verdNs/Nc 

A més, per a cada ítem podeu anotar comentaris, propostes, suggeriments, etc. a l'apartat comentaris. 

4. En acabar, no oblideu fer clic a “Enviar formulari i tancar”.

 

 Moltes gràcies per la vostra participació!

 Manual d'instruccions

Per qualsevol altra dubte o problema técnic, contactar amb info@ich.cat