Propostes relaciones amb medi ambient i reciclatge.

Què pots fer en aquest fòrum?

Posicionar-te, comentar, veure els resultats, aportar noves idees, recomanar-ho a un amic i proposar a altres participants convertir aquestes idees en projectes.
Explorar seriosament l'àmbit del medi ambient i desenvolupar empreses que s'hi dediquin
Comments (0)
Foment del reciclatge i l'aprofitament dels recursos sobrants
Comments (5)


General comments
Tienen que dar ejemplo las administraciones ... por ejemplo éstos dias se están recogiendo las hojas en las ciudades ! y las están embolsando en las clàsicas bolsas de polietureno negras !! ALGUIEN NO SABE QUE SON ORGANICAS LAS HOJAS DE LOS ARBOLES !!
Written by Usuari 40ea1049 at 24 / 11 / 2011
Muy de acuerdo con tus palabras
Written by Usuari 82512d8b at 25 / 11 / 2011
Aprovechando la caída de las hojas, y ya que hacen la recogida, propongo que se haga una fiesta con todas ellas tipo "Pluja de fulles". Sería muy divertido preparar una gimcana en algún sitio donde todas estuvieses recopiladas y hacer participar a los niños y adultos a encontrar diferentes cosas. Entre ellos, por ejemplo, mensajes correctos e incorrectos sobre el medioambiente. Esto a mí y a muchos de vosotros también, me recuerda el balanceo de pies que hacíamos para mover las hojas en los paseos. Aprovechemos este recurso natural para hacer una festividad de conciencia ambiental. Es una utopía??? solo hasta que se lleva a la práctica!
Written by Fina C at 25 / 11 / 2011
esta clar que lo primordial, es reduir tant en consum com en quantitat de rebuig, s'ha de fomentar la reutilització. Es molt important que des de lo públic es fomentin empreses d'origen públic que concentrin zones d'acció, unides en mancomunitats, a més de formar adequadament a les persones que professionalment s'han de dedicar a detectar els diferents materials. A part de que els municipis hagin de donar exemple, haurien de fomentar als comerços a que també ho hagin. MAI he vist un restaurant el qual recicli adequadament, per posar exemples i això que treballo de molts anys com a cambrer i sempre que he pogut e intentat reciclar, encara que moltes vegades rebia critiques perquè segons els meus encarregats estava perdent temps productiu... HEM DE CANVIAR ELS NOSTRES VALORS TANT A CASA COM A LA FEINA.
Written by Usuari 0037fd7a at 30 / 11 / 2011
Ens han ajudar a concienciar-nos, per poder fer las coses ben fetas.
Written by Usuari 668130c2 at 03 / 12 / 2011

Any general comment?:This forum has been assessed 88 times [Participate] [View the results for this forum]