<<< Anar al portal                                                                               >>> Anar al bloc 6

Us demanem que us posicioneu respecte les percepcions que us proposem tot seguit, segons el vostre grau d’acord o desacord.

SABIES QUE...

Badalona disposa d’un lleuger dèficit global d’aparcament per a residents, tot i que la distribució desigual fa que hi hagi zones amb superàvit i d’altres amb dèficit d’aparcament.

5.1    Hi ha una extensa xarxa d’aparcaments soterrats.
Comments (4)
5.2    És positiva l’existència d’actuacions que restringeixen l’aparcament i fomenten la reducció de l’ús del vehicle privat.
Comments (11)
5.3    La desigual distribució de les places d’aparcament al llarg del municipi fa que hi hagi zones amb dèficit i d’altres amb superàvit.
Comments (3)
5.4    Els resultats del treball mostren una ocupació molt elevada de les places d’aparcament lliure en la superfície analitzada. Aquesta situació s’agreuja als barris de Llefià i la Salut.
Comments (4)
5.5    L’elevada demanda d’aparcament provoca un elevat nombre d’il•legalitats al municipi, especialment a la nit.
Comments (4)
5.6    Els pàrquings d’iniciativa veïnal han estat una bona solució a la manca d’estacionament a les zones més densament poblades de la ciutat (Llefià, La Salut).
Comments (2)
5.7    Cal aprofitar l’extensa xarxa de transport públic i les estratègies d’increment de les zones de vianants i dels carrils bici per reduir l’aparcament en superfície i l’ús del vehicle privat.
Comments (5)
5.8    Hi ha una bona oferta de zona blava prop de les àrees comercials de proximitat.
Comments (11)
 <<< Anar al portal                                                                                >>> Anar al bloc 6


General comments
veamos como no tengo coche no tengo ningun problema para aparcar mi problema son los vehiculos mal aparcados principalmente encima de las aceras
Written by nitus at 05 / 03 / 2011
lom que si se tendria que tener en cuentaes lo siguiente, en la C31 justo en sant roc donde se dispone de un aparcamento extenso se podria habilitar una zona señelizara para aparcar los camiones y de esta manera se ganaria espacio en las calles y se verian mas " limpias " visualmente y no como ahora que casi no ves la cera del frente
Written by nitus at 07 / 03 / 2011
A totes les barriades hi ha problemes d' aparacament, i si no veiu a la nostra Barriada de Canyadó a partir de les 22h.
Written by rosa maria at 10 / 03 / 2011
L'únic que tinc que afegir , es al respecta de les places d'aparcament municipals, que molta gent pensa que els preus son elevats i la gent no pot comprarles ni llogarles, i aixo afavoreix a que moltes places estiguin vuides, es tindrien que buscar formules per que quant mes places estiguin ocupades, menys espai públic estara ocupada per als cotxes.
Written by juanjose at 10 / 03 / 2011
Faltan zonas de estacionamiento (gratis o con un mínimo coste) en sitios estratégicos de la ciudad. La zona azul debería ser gratis los primeros 20 minutos. La construcción de aparcamientos subterráneos, ha llevado a veces y sin motivo la anulación total del estacionamiento exterior.
Written by adevic at 11 / 03 / 2011
Jo no puc entendre com a la Plana, a la vora del pavelló esportiu es permet l'estacionament de veghicles al damunt, normalment al vespre aquesta vorera està plena de cotxes, en canvi l'aparcament soterat està lliure. És l'exemple més clar de que aquesta ciutat no hi toca. I a més, hi ha la regidoria de districte a a cantonada.
Written by Alfons Lasso Rojas at 13 / 03 / 2011
Faltan zonas de estacionamiento (gratis o con un mínimo costes) es sitios estratñegicos de la ciudad. Se debe de pensar en los conductores que visitan la ciudad, no solo en los residentes. La construcción de aparcamientos subterráneos, a vecess y sin motivo ha llevado a la anulación total dl aparcamiento exterior
Written by José Maria Navarro at 13 / 03 / 2011
Habría que incrementar os aparcamientos subterraneos en el conjunto de Badalona. Para liberar los estacionamientos de superfície los aparcamientos subterraneos tedrian que disponer de un gran número de plazas de alquiler y estas ser rotativas y las de propiedad a precios asssequibles. Potenciar más el transporte público con más paso de frecuencia.
Written by Albert Borràs at 13 / 03 / 2011
Cal evitar es malmetin les voreres, amb els plans inclinats que s'han fet a moltes entrades a parkings particulats. Evidentmwent es facilita la entrada de vehicles, pero es dificulta o s'imposibilita el pas de vianants amb limitacions.
Written by jofello at 13 / 03 / 2011
Més aparcaments públics i privats per treure vehicles dels carrers.
Written by Alfonso Moya at 13 / 03 / 2011
No es retiren els vehicles abandonats amb la immediates reqerda (malgat les denúncies i avisos a la guàrdia urbana). Hi ha una major preocupació per sancionar els vehicles dits mal estacionats -no interrumpeixen el trànsit- i es permet als vehicles oficials incomplir la normativa del trànsit. Han tret aparcaments públics per convertir-los en privats (ENGESTUR empresa privada pública) Cada vegada paguem més per serveis que abans eren d'ús públic i gratuït. (POLÍTIQUES D'ESQUERRA)
Written by Miquel Navarro at 13 / 03 / 2011


This forum has been assessed 608 times [Participate] [View the results for this forum]