Hola,

benvingudes!

us proposo que fem d´aquest espai un lloc on poder enriquir els conceptes que hem treballat en la primera sessió.

A la dreta de cada ítem podríem posicionar-nos en quant al grau d´acord, i el més interessant és que a sota de cada ítem podríem incorporar o afegir qualsevol proposta o comentari  convenient. que haguem après per enriquir encara més el concepte o habilitat.

entenem que en comunicació cada persona fa un producte diferent d´allò que escolta.

Bé, doncs atenent a aquesta diversitat espero que siguem molt participatius, doncs la comunicació es participació!

Una abraçada

Santi

La SINERGIA és moviment i ens posa en marxa
Comments (3)
SINERGIES: És un estat potencial, genera un estat d'ànim òptim, una sensació agradable i engrescadora, un estat embrionari de possibilitats, està relacionat amb el "feeling". Quan un equip de persones viu i genera sinergies, el potencial d'aquest equip és superior a la suma de les parts.
Comments (1)
La SINERGIA té un substrat emocional molt accentuat.
Comments (0)

El PREJUDICI és un pensament ràpid que ens permet avaluar en el mínim temps possible a una persona, una situació, etc. No és pas exacte en el seu veredicte, és només una primera impressió, però és molt ràpid i permet una resposta immediata.

Comments (0)
El PREJUDICI condiciona en molt el futur de la relació, sobre tot si no hi ha el temps i l´oportunitat de conèixer més raonablement a la persona o circumstància. Tenir un estil PREJUDICI basat en la por o e l´estima, fa que puguem comunicar-nos més cegament o  més eficaçment
Comments (0)
Els bons comunicadors son aquells que saben tenir prejudicis positius i per tant més realistes. Per tenir un prejudici positiu, cal entrenar-lo abans. Cal comprar-se unes bones ulleres i mantenir el vidres ben nets.
Comments (2)

Les bones comunicadores son aquelles persones que son capaces d´amplificar aquells aspectes positius de les persones, recordant-les, reconeixent-les i fent-les veure les seves, tot i que a vegades massa ocultes, possibilitats

Comments (0)
Les bones comunicadores, son persones que saben tenir una actitud d´acollida, doncs l´acollida, esdevé un llenguatge/codi, que les persones detectem molt ràpidament.
Comments (0)


General comments
There are no comments.

Any general comment?:This forum has been assessed 47 times [Participate] [View the results for this forum]