Com quedem? Organitzem una presentació o intentem contactar amb tots els col.lectius del Vallès amn trucades i quedem un dia

Ens repartim els col.lectius?

Proposem un dia ja i reservem? 

Comments (2)


General comments
Jo proposaba fer una reunió amb els colectius i persones del vallés per preparar bé la presentació al Vallés. Jo puc convidar a la carxofa rebel i s'ha acabat el bròquil, al Cop-Compromís, al Compromís de Cerdanyola, a altermercat. Jo podría el dia 3 de Març.
Written by immapratcosta at 18 / 02 / 2014
El 3 de març no podem comptar amb el auditori del Vapor Badia, en tot cas es podria demanar la Quartera, al costat de Can Capablanca, involucrar a la CUP, Plataforma Auditoria del Deure, Som Energia, grups de consum, puc fer-ho jo.
Written by fmadaula at 18 / 02 / 2014
Em sembla bé fer-ho a La Quartera! Pel dilluns dia 3 queden pocs dies però si ens posem les piles endavant! Imma, quan deies convidar ho deies per a què vinguessin a fer de ponents o simplement per a què estiguessin presents al debat? Jo faria: 1 persona: Presentació curta del multireferèndum (d'on bé la idea, quina és la intenció, etc...) i després 2 o 3 persones més: una de "Som lo que sembrem", una altra de "Aturem el fracking" i potser l'altra que podria podria fer una retrospectiva històrica sobre iniciatives d'aquest estil que s'han portat a la pràctica (com la de STOP Deute Extern; o experiències en altres indrets). i posterior debat si us es sembla bé. Si ho volem tirar endavant estaria bé engegar-ho ja. salut!
Written by EloiSBD at 19 / 02 / 2014


This forum has been assessed 1 times [Participate] [View the results for this forum]