Sense intel·ligència Colectiva no hi ha futur, amb el moment que vivint, amb els problemes d’aquesta crisis que ens ofega necessitem crear una nova realitat, Teresa Forcades i Arcadi Oliveres ens conviden a partir d'aquests 10 punts per començar a imaginar un nou marc social i fer-ho realitat, participa!! 

http://www.procesconstituent.cat/

1. Expropiació de la banca privada, defensa d’una banca pública i ètica, fre a l’especulació financera, fiscalitat justa, auditoria del deute i impagament del deute il.legítim.
Comments (1)
2. Salaris i pensions dignes, no als acomiadaments, reducció de la jornada laboral i repartiment de tots els treballs, inclòs el treball domèstic i de cura no-remunerat.
Comments (1)
3. Democràcia participativa, reforma electoral, control dels càrrecs electes, eliminació dels privilegis dels polítics i lluita decidida contra la corrupció.
Comments (0)
4. Habitatge digne per a tothom, moratòria dels desnonaments i dació en pagament retroactiva.
Comments (1)
5. No a les privatitzacions, reversió de totes les retallades i potenciació del sector públic sota control social.
Comments (0)
6Dret al propi cos i no a la violència de gènere.

 

Comments (0)
7.  Reconversió ecològica de l’economia, expropiació i socialització de les empreses energètiques i sobirania alimentaria.

 

Comments (0)
8. Drets de ciutadania per a tothom, no a la xenofòbia i derogació de la legislació d’estrangeria.

 

Comments (0)
9. Mitjans de comunicació públics sota control democràtic, programari i xarxa lliure i desmercantilització de la cultura.

 

Comments (0)
10. Solidaritat internacional, no a la guerra, i per una Catalunya sense exèrcit i fora de l’OTAN.
Comments (0)


General comments
i començar per demanar un referèndum per la república? Molta gent està d'acord en demanar-ho. No ha de ser difícil fer algo junts. Amb la República està clar que no s'arregla res, però és un primer pas.
Written by josentis at 07 / 07 / 2013
El dissabte passat vaig presencia al Ateneu de Nuo Barris el que considero l'inici de la futura Unitat Popular. Evidentment amb un posi de pors i malfiança, que tan sols s'esborraran mantenint el debat i l'acció comuna. El camí esta marcat. Tinc esperança.
Written by Joan Gil at 07 / 07 / 2013


This forum has been assessed 42 times [Participate] [View the results for this forum]